Dinner in the Sky

Op zoek naar een bijzondere ervaring?! Dan hebben wij die voor u tijdens Proef Opmeer! Zweven op 50 meter hoogte terwijl u geniet van een heerlijk diner! Een unicum in Nederland.

Met Dinner in the Sky tijdens Proef Opmeer verrast u uw partner, vriend, vriendin, collega, werknemers of zakenrelaties met een onvergetelijke ervaring! U wordt ontvangen in onze VIP Lounge met een heerlijk bruisend glas en  smaakvolle amuses. Daarna kunt u heerlijk genieten van het voorgerecht, bereid door een van onze chefs.

Hierna wordt u begeleid door onze gastvrouwen naar Dinner in the Sky, waar u uitleg krijgt over de veiligheidsprocedures. Dan gaat het echt gaat gebeuren. U en uw gezelschap zullen stijgen tot een grote hoogte met uitzicht over de gehele gemeente Opmeer en ver daarbuiten. Op 50 meter hoogte wordt er live een heerlijk hoofdgerecht voor uw klaargemaakt door onze kok. Natuurlijk worden de drankjes en het gerecht uitgeserveerd door bediening. Na deze spectaculaire ervaring boven de grond brengen wij u langzaam weer terug op aarde.

Eenmaal met de voeten aan de grond krijgt u in onze VIP lounge nog een heerlijk dessert en koffie of thee om de ervaring mee af te sluiten.

Klinkt dit als iets waarvan u altijd al heeft gedroomd? Of gewoon een ervaring die u moet meemaken? Dat kan! Boekingen worden uitsluitend voor het evenement gedaan, dus wacht niet te lang, want de eerste plaatsen zijn al weg! De prijzen zijn op aanvraag.

Komt u met een grote groep? Dan maken wij graag een offerte op maat voor u!

Neem contact met ons op via info@proef-opmeer.nl of 0299-402034.

Hieronder vindt u een korte impressie van Dinner in the Sky in Brussel.