West-Friese Tafel

West-Friese Tafel

Tijdens Proef Opmeer zal de West-Friese tafel heerlijke West-Friese producten laten zien onder deze levensgrote tafel van 4 meter hoog.

Onder deze tafel kunt u plaatsnemen en genieten van de heerlijkste gerechten van verschillende chefs uit de regio. Zij laten u hier kennismaken met hun kookkunsten en natuurlijk met de West-Friese producten.

Wilt u alvast een plekje reserveren onder deze tafel? neem dan contact met ons op!

De West-Friese Tafel

Vanaf 2011 zijn drie creatieve Westfriezen, reclameman en Westfriesland-promotor Peter Commandeur, portretfotograaf Duco de Vries en sterrenkok Onno Kokmeijer in Westfriesland op pad om unieke en ambachtelijke streekproducten in beeld te brengen.
De Westfriese Tafel draagt daaraan bij door het ambachtelijke agrarische product te promoten en het verhaal te vertellen van de telers. Het is een verhaal vol passie voor de prachtige producten die er geteeld en bewerkt worden. Vaak door markante personen op een prachtig stukje Nederland. Van bloemkool, fruit, kaas en vlees tot zalm. Nee, die laatste zwemt niet in de Westfriese meren, maar wordt wél in Enkhuizen met een bijzonder procedé tot een culinair hoogstandje verwerkt.

Meer weten over de West-Friese Tafel, bezoek hier de website!

West-Friese tafel